placeholder 960
13.03 tem 03.04.2020: naar aanleiding van de buitengewone omstandigheden gelinkt aan Covid-19 zullen het Atomium en het ADAM – Brussels Design Museum tot en met 3 april gesloten zijn.
Wij danken u voor uw begrip.
Zorg goed voor jezelf en je dierbaren.


Alle tickets die online of aan onze kassa voor een toekomstig bezoek zijn gekocht, blijven na de vervaldatum geldig.
Het bezoek kan zeker uitgesteld worden.
Indien u een inkomkaart via de volgende platforms gekocht hebt : Get Your Guide, Viator, Klook, Tiqets, Musement, vragen wij u vriendelijk om rechtstreeks met deze partners contact te willen nemen.
Alvast bedankt voor uw medewerking.
Het Atomium

HET SYMBOOL VAN BRUSSEL EN VAN BELGIË

Het Atomium, dat tussen 2004 en 2006 met groot nationaal enthousiasme werd gerenoveerd, is met meer dan 600.000 bezoekers per jaar de meest bezochte toeristische trekpleister van de Europese hoofdstad. Het bouwwerk dat Expo 58, waarvan het het vlaggenschipgebouw was, niet zou overleven, is thans een kunstcentrum en hèt internationale symbool van Brussel en België.

Het Atomium

EEN PLEK VOOR TENTOONSTELLINGEN

Naast zijn erfgoedwaarde heeft het Atomium ook belang als trefpunt voor cultuur. Meer dan de helft van het parcours is gewijd aan tentoonstellingen met thema's rond België en de digitale kunst.

Het Atomium

EEN PLEK VAN ONTDEKKINGEN VOOR FAMILIES EN KINDEREN

Onze afdeling Culturele en pedagogische ontwikkelingen heeft een hele reeks activiteiten en ondersteuning voor de jongsten en hun begeleiders [familie & school] uitgewerkt.

Het Atomium

EEN STERK, ATYPISCH EN UNIVERSEEL IMAGO OM UW MERK TE VERSTERKEN

Vanwege zijn wereldwijd unieke structuur, zijn emblematische karakter en zijn uitgesproken futuristische uiterlijk geniet het Atomium internationale erkenning op institutioneel, cultureel en artistiek vlak. Dit sterke merkimago biedt u talloze samenwerkingsmogelijkheden, gaande van het huren van een deel van het gebouw tot co-branding en het maken van filmopnames.