PARTNERSCHAPPEN


U wilt uw bedrijf koppelen aan een tentoonstelling die over de tongen gaat of aan een innovatief project? Word een partner van het Atomium. We bouwen samen een partnerschap op maat op - interessant voor u en voor ons.
 

Contactpersonen

Julie Almau Gonzalez - Adjunct-Directeur
Promotie van het Atomium - toeristische partnerschappen
juliealmauatomiumbe

Eric Bruyninckx
Commerciële partnerschappen - toeristische partnerschappen
ericbruyninckxatomiumbe / +32 (0)468 29 66 54

 
 

MERCHANDISING

Ontwikkelt en commercialiseert uw bedrijf originele producten? Waarom koppelt u deze niet aan een sterk internationaal merkimago zoals het onze om de waarde van de producten te verhogen?

Met meer dan 600.000 bezoekers per jaar is onze winkel ook een ideale plek om te verkopen in Brussel. Waarom uw producten er niet aanbieden?
 

Contactpersoon

Jérôme Petit
Beheer van de winkels
jeromepetitatomiumbe

 
 

OPNAMES

Vanwege zijn wereldwijd unieke structuur, zijn emblematische karakter en zijn uitgesproken futuristische uiterlijk geniet het Atomium internationale erkenning op institutioneel, cultureel en artistiek vlak. Dit sterke merkimago biedt u talloze mogelijkheden voor filmopnames of fotoshoots.
 

Contactpersoon

Yvonne Boodts
Woordvoerder - beheer van de auteursrechten (copyrights) - verzoeken om de afbeelding van het Atomium te gebruiken - beheer en coördinatie van verzoeken om de openbare ruimte rond het Atomium in te nemen
yvonneboodtsatomiumbe / +32 (0)2 475 47 78

 
  

Zie ook