ADRIEN VOLANT & PAOLO LOVERI DUO – « Resilience »

Jazz concert bij het Atomium

Gecureerd door Thomas Champagne

14/10/2023


Adrien Volant - Trompet

Paolo Loveri – Gitaar


Het Atomium nodigt jullie uit om zijn "Atomium Jazz"-concerten te komen ontdekken in de prachtige zaal Ilya Prigogine, een zijdelingse bol met een adembenemend uitzicht op Brussel!

Het Atomium hervat zijn programma in oktober 2023 met het duo Adrien Volant en Paolo Loveri. Vanaf het eerste moment dat ze elkaar ontmoetten in 2008, raakten Paolo en Adrien muzikaal en menselijk met elkaar verbonden. Met een gemeenschappelijke taal waarin luisteren, uitwisseling en spontaniteit de sleutelwoorden zijn, vermenigvuldigden de twee vrienden bijna 15 jaar lang hun muzikale projecten en podia voordat ze terugkeerden naar de basis: een verfijnde formule waarin het geluid van de akoestische gitaar samenkomt met de briljante noten van de trompet en bugel.

Met 'Resilience' onthullen ze een album met persoonlijke composities geïnspireerd door episodes in hun leven. Het is oprechte muziek met onthutsende harmonieën en atypische vormen, die hun vermogen aantonen om bij de geringste gelegenheid buiten hun comfortzone te treden. Dat is het principe van veerkracht! Moeilijke gebeurtenissen overwinnen om je evenwicht te hervinden en verder te gaan met je leven.

Sluit het concert af met een drankje, een bar zal beschikbaar zijn in de panoramische bol  met een adembenemend uitzicht over heel Brussel!


Blijf op de hoogte van al onze activiteiten, schrijf je in op onze nieuwsbriefTICKETS


Praktische informatie

Locatie

Atomiumplein 1 - 1020 Brussel, Belgie


Datum van het event

14.10.2023


Tijd

19.00 : Deuren open 

19.30 - 20.45: Concert

21.00: Diner of drankje in de panoramische bol (optioneel) Tarieven

Concert : 30 € 

Concert en diner in de restaurant van het Atomium : 75€ (3 gangen + glas champagne inbegrepen)


Zie ook