Bereid hier uw bezoek voor!

 

 

 

Om te weten wanneer u het Atomium kunt bezoeken of wanneer er een bepaalde tentoonstelling plaats vindt, controleert u eerst de openingsuren en de agenda met culturele activiteiten. Komt u alleen of met een groep? Raadpleeg steeds onze verschillende tariefformules. Vanaf 20 personen doet u er goed aan te reserveren voor uw komst.


Klaar om te vertrekken? Een plannetje alsook de verschillende vervoermiddelen aan een verminderd tarief brengen u tot vlak aan de ingang van het Atomium.

Zodra u bent aangekomen, biedt het Atomium u een rondleiding door vijf bollen, waarvan een deel ook toegankelijk is voor personen met beperkte mobiliteit.

Zin om uw bezoek te verrijken? Dan stellen we u een gids (enkel na reservatie), onze gratis applicatie of videogids (voor slechthorenden) ter beschikking.

Foto's en video's maken kan, maar slechts onder bepaalde voorwaarden.

Zin in een pauze? In de snack op het gelijkvloers en het panoramische restaurant Belgium Taste kan u terecht voor een drankje, een snack of een volledige maaltijd.

Wie originele souvenirs en cadeaus wil kopen, moet beslist eens langs de Atomium-boetiek gaan.

 

Profiteer ook van uw bezoek aan het Atomium om de andere schatten van Brussel te ontdekken. Onze toeristische informatie, helpt u uw uitstap naar Brussel te plannen.

 

Zoekt u tot slot functionele evenementenruimtes in een uitzonderlijk kader voor uw diners, evenementen, werkvergaderingen, productlanceringen, persconferenties en cocktails? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bekijk onze aanbiedingen op de verhuurpagina.

Hebt u vragen, voelt u wel wat voor een toeristisch of commercieel partnerschap met het Atomium of hebt u interessante archieven over het Atomium en Expo 58? Surf dan naar de pagina pers & business of neem rechtstreeks contact met ons op.

 

 

 

 

  • Download de applicatie op uw smartphone [bezoek met commentaar]: www.cloudguide.me/atomium
  • Download hier de algemene voorstellingsbrochure van het Atomium - seizoen 2019 [ook beschikbaar : ES - IT - PT - RU]
  • Download hier de folder met de tijdelijke tentoonstellingen van het ADAM - Brussels Design Museum [seizoen 2019] 
  • Download hier het pedagogisch dossier [18 pagina's] voor de leerlingen [6-12 jaar]
  • Download hier het pedagogisch dossier [20 pagina's] voor de leerkrachten

 

 

 

 
NL . FR . EN