Let’s make the Atomium SHINE!
 

Wanneer ze in april 1958 haar deuren opent met de slogan a world for a better life for mankind straalt Expo 58 vooruitgang uit, die wordt gesymboliseerd door het Atomium. Als technologische krachttoer, ambitieus architecturaal gebaar en symbool van de vooruitgang doet het Atomium ons ook vandaag nog dromen! 

 

De Stichting wil deze droom voortzetten, door van het Atomium een plaats te maken voor unieke ontmoetingen, ontdekkingen en ervaringen voor haar leden. De Stichting organiseert ontmoetingen met internationaal vermaarde kunstenaars, en stelt performances, tentoonstellingen van privé-collecties en ook concerten voor. We zijn allemaal trots en verheugd onze energie ten dienste te stellen van de Stichting Atomium en bij te dragen tot de organisatie van evenementen die u in staat zullen stellen het Atomium met de familie of met vrienden te ontdekken of te herontdekken. Daarbij is de wisselwerking tussen het Atomium en de artistieke creatie van de 20ste en 21ste eeuw essentieel voor het kunstencentrum dat het Atomium eveneens wil zijn.

 

Ons doel is u de gelegenheid te geven om deel te nemen aan deze uitzonderlijke, hoogstaande evenementen zodat al uw bezoeken aan het Atomium onvergetelijk worden en uw lidmaatschap van de Stichting u nog meer voldoening zal schenken.

 

De raad van de Stichting Atomium.

 
Sophie Eykerman
Pascale Peckers
 
 
 
 
NL . FR . EN