Beperkt bezoek: wegens de montage en demontage van onze tentoonstelling is van 14 tot en met 23 november 2016 de bol van de tijdelijke tentoonstellingen niet toegankelijk (niveaus 3 en 4). Gelieve ons hiervoor te willen verontschuldigen. 
>>> De permanente tentoonstelling (niveaus 1 en 2), de centrale bol (niveau 5), het panorama 360° (niveau 7), het uitkijkpunt (niveau 6) en het panoramisch restaurant (niveau 8) blijven toegankelijk.
 
 

 

SABENA.

Glamour reizen.

Tijdelijke tentoonstelling op drie niveaus / tijdelijke tentoonstellingsbollen (niveaus 3, 4 & 5)

>>> 24.11.2016 - 10.09.2017

 

In tijden van low cost zouden we bijna vergeten hoe het was om te reizen in een tijd waarin vliegen behoorde tot de top van de glamour. SABENA behoorde tientallen jaren tot de top van de luchtvaartmaatschappijen die zoveel dromen werkelijkheid maakten. Hun slogan U bent in goede handen beloofde dat transport gelijk was aan comfort.
 
De tentoonstelling SABENA. Glamour reizen neemt u mee in de gezellige en betoverende wereld van SABENA, de Belgian World Airlines
 

De tentoonstelling toont originele voorwerpen en verschillende vliegtuigmaquettes, uniformen, affiches, foto’s, archiefvideo’s en enkele gadgets en andere souvenirs uit zowel publieke als privécollecties. Dit alles illustreert de 78 jaren van deze commerciële luchtvaartmaatschappij.

 

De tentoonstelling reconstrueert de volledige belevenis vanaf het inchecken, het onthaal tot de vlucht zelf. Inclusief de service en het comfort die ervoor zorgden dat deze ervaring exclusief was voorbehouden voor de elite. 

 

Meer info >>>

 

Bereid uw bezoek voor

 

 

 


>>> Download de applicatie op uw smartphone [bezoek met commentaar]: www.cloudguide.me/atomium
>>> Download uw bezoekersgids: Nederlands, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans
 

>>> Download hier het plan van het bezoek 

>>> Download hier de algemene voorstellingsbrochure van het Atomium - seizoen 2016 [ook beschikbaar : ES - IT - PT - RU]
>>> Download hier de folder met de tijdelijke tentoonstellingen Atomium + ADAM [seizoen 2016] 

 

>>> Download hier het pedagogisch dossier [18 pagina's] voor de leerlingen [6-12 jaar]

>>> Download hier het pedagogisch dossier [20 pagina's] voor de leerkrachten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
NL . FR . EN